Foto- en video-afspraken

Versie 1.0, laatst gewijzigd op zaterdag 2 februari 2019.

Chiro van 't Stad vzw maakt beelden van medewerkers, artiesten en bezoekers tijdens evenementen. Bij het betreden van evenementen of evenmententerreienen, ga je akkoord met de foto- en video-afspraken. Deze houden volgende punten in.

Portretrecht

Je geeft toestemming foto's en video's van jou en eventuele minderjarigen waarvoor je verantwoordelijk bent te maken. Indien jij of je kinderen niet graag op de foto staat, raden we aan een seintje te geven aan de fotograaf of cameraman.

Bewaring

Chiro van 't Stad vzw bewaart de foto's en video's op een harde schijf.

Distributie en reproductie

Je geeft Chiro van 't Stad vzw het recht de foto's en video's te verspreiden en te reproduceren. In de praktijk komt dit neer op:

We stellen deze beelden ook ter beschikking aan:

Selectie

Van de beelden die we verspreiden maken we op voorhand een selectie. We gaan hier bewust mee om en verspreiden geen ongepaste of onflatterende beelden. Zie je toch een beeld waar jij of je kind op staat en niet akkoord mee bent? Stuur een berichtje via Facebook, Instagram of privacy@twintigachttien.be. De beelden worden verwijderd of aangepast. Een reden opgeven hoeft niet.

Toestemming

Voor beelden die gedrukt in grote oplage (vb. affichage) of grote zichtbaarheid (vb. beachflag) inhouden, vraagt Chiro van 't Stad vzw eerst expliciet toestemming.

Wijziging foto- en video-afspraken

Chiro van 't Stad kan haar foto- en video-afspraken aanpassen. Dat wordt via www.twintigachttien.be aangekondigd.

Privacyverklaring | Gebruiksvoorwaarden | Foto- en video-afspraken | Vrijwilligersstatuut