Wedstrijdreglement twintig achttien zkt.

Versie 1.0, laatst gewijzigd op zaterdag 30 november 2019.

 1. Chiro van ‘t Stad vzw (organisator twintig achttien) organiseert de talentenjacht twintig achttien zkt.
 2. Je verklaart de gegevens van het inschrijvingsformulier waarheidsgetrouw in te vullen. Indien blijkt dat je foute info gaf, heeft Chiro van ‘t Stad vzw het recht jouw inschrijving te weigeren.
 3. De inschrijvingen van de wedstrijd eindigen op vrijdag 14 februari 2020. Ten laatste op vrijdag 21 februari 2020 weet je of je geselecteerd bent.
 4. twintig achttien zkt. gaat door op vrijdag 13 maart 2020 in Kavka van 19.30 tot 23.00 uur. Je krijgt hiervoor drankvergoeding.
 5. twintig achttien zkt. is openbaar, neem gerust je vrienden mee.
 6. De aanwezige bezoekers van twintig achttien zkt. stemmen voor de publiekswinnaar.
 7. De jury, afgevaardigd door Chiro van ‘t Stad vzw, beoordeelt iedere band op twintig achttien zkt. en selecteert een jurywinnaar. De uitslag van de jury is niet betwistbaar.
 8. Je krijgt als artiest feedback van de jury.
 9. Ingeval de publiekswinnaar dezelfde is als de jurywinnaar, is de volgende artiest met het meeste aantal stemmen de publiekswinnaar.
 10. De publiekswinnaar krijgt een waardebon voor een muziekwinkel.
 11. De jurywinnaar krijgt studiotijd.
 12. Iedere winnende artiest krijgt een podiumplek op twintig achttien op zaterdag 16 mei 2020 op de Konijnenwei. Je krijgt hiervoor drank- en eetvergoeding via backstagetoegang. Foto’s van jouw prestatie op twintig achttien mag je gebruiken, zonder daarvoor toestemming te moeten vragen.
 13. Je engageert je om op twintig achttien zkt. (vrijdag 13 maart 2020) en om op twintig achttien (zaterdag 16 mei 2020) beschikbaar te zijn.
 14. Wanneer je een openbare uitspraak doet of een tekst verspreidt die niet strookt met missie en visie van twintig achttien, heeft Chiro van ‘t Stad vzw het recht jouw prestatie te annuleren. Je krijgt in dat geval geen vergoeding.

Wijziging wedstrijdreglement twintig achttien zkt.

Chiro van 't Stad kan haar wedstrijdreglement twintig achttien zkt. aanpassen. Dat wordt via www.twintigachttien.be aangekondigd.

Privacyverklaring | Gebruiksvoorwaarden | Foto- en video-afspraken | Vrijwilligersstatuut | Wedstrijdreglement dj-contest | Wedstrijdreglement twintig achttien zkt.