Wedstrijdreglement dj-contest

Versie 1.0, laatst gewijzigd op maandag 1 april 2019.

  1. Chiro van ‘t Stad vzw (organisator twintig achttien) en Jammings organiseren de dj-contest.
  2. Je verklaart de gegevens van het inschrijvingsformulier waarheidsgetrouw in te vullen. Indien blijkt dat je foute info gaf, heeft Chiro van ‘t Stad vzw het recht jouw inschrijving te weigeren.
  3. De inschrijvingen van de wedstrijd eindigen op zondag 14 april 2019. Ten laatste op maandag 15 april 2019 weet je of je geselecteerd bent.
  4. De dj-contest gaat door op woensdag 17 april 2019 in Kavka van 18.00 tot 22.00 uur. Je krijgt voor die prestatie geen vergoeding.
  5. De dj-contest is openbaar, neem gerust je vrienden mee.
  6. De jury, afgevaardigd door Chiro van ‘t Stad vzw en Jammings, beoordeelt iedere dj en selecteert een of meerdere winnaars. De uitslag van de jury is niet betwistbaar.
  7. Je krijgt als dj feedback van de jury.
  8. Iedere winnende dj krijgt een podiumplek op twintig achttien op zaterdag 11 mei 2019 op de Konijnenwei. Je krijgt hiervoor drankvergoeding en € 10 via overschrijving na ondertekening van een vrijwilligersonkostennota. Foto’s van jouw prestatie op twintig achttien mag je gebruiken, zonder daarvoor toestemming te moeten vragen.
  9. Je engageert je om op de dj-contest (woensdag 17 april 2019) en om op twintig achttien (zaterdag 11 mei 2019) beschikbaar te zijn.
  10. Wanneer je een openbare uitspraak doet of een tekst verspreidt die niet strookt met missie en visie van twintig achttien, heeft Chiro van ‘t Stad vzw het recht jouw prestatie te annuleren. Je krijgt in dat geval geen vergoeding.

Wijziging wedstrijdreglement dj-contest

Chiro van 't Stad kan haar wedstrijdreglement dj-contest aanpassen. Dat wordt via www.twintigachttien.be aangekondigd.

Privacyverklaring | Gebruiksvoorwaarden | Foto- en video-afspraken | Vrijwilligersstatuut | Wedstrijdreglement dj-contest