Pers

Overzicht persberichten

Antwerpen, woensdag 8 mei 2019

8e editie twintig achttien mikt naar recordeditie

Zaterdag 11 mei gaat de 8e editie door van twintig achttien op de Konijnenwei in Antwerpen. Het gratis evenement groeide uit van een klein Chirogebeuren naar een stadsfestival waar Antwerps talent speelt. Grote publiekstrekkers zijn De KetnetBand en Discobaar A Moeder. Naast muziek is er animatie voor kinderen en een uitkijktoren.

Antwerpen, woensdag 2 mei 2018

Discobaar A Moeder trapt Antwerpse festivalzomer af

Zaterdag 5 mei zorgt het gratis stadsfestival twintig achttien voor muziek en sfeer in Antwerpen. Discobaar A Moeder, NoMoBS/SLM en jong talent spelen op de Konijnenwei. Bovendien viert het festival een feesteditie. Naast muziek is er een uitkijktoren, animatie en een showcase van de wereldkampioen tollen.

Antwerpen, maandag 26 februari 2018

Welke band wint een plaats op twintig achttien?

Donderdag 1 maart strijden 6 jonge Antwerpse bands tegen elkaar in Kavka. Publiek en jury kiezen ieders een winnaar. Deze winnaars krijgen een podiumplek op het gratis stadsfestival twintig achttien.

Antwerpen, dinsdag 9 januari 2018

Jonge bands gezocht voor feesteditie stadsfestival twintig achttien

Het gratis stadsfestival twintig achttien zoekt 6 bands die willen doorbreken. Donderdag 1 maart organiseert het festival ‘twintig achttien zkt.’, een talentenjacht in jeugdcentrum Kavka. Jury en publiek kiezen ieders een winnaar. Omdat twintig achttien in 2018 valt, is het dit jaar een feesteditie.

Antwerpen, dinsdag 2 mei 2017

Soufiane Eddyani en Laura Tesoro palmen de stad in

Zaterdag 6 mei treden Soufiane Eddyani en Laura Tesoro op op twintig achttien, het gratis stadsfestival in Antwerpen. Samen met ander Antwerps talent spelen ze op de Konijnenwei. Naast muziek is er ook animatie voor jong en oud, eten en drinken, een Elixirbar en een fototentoonstelling met retrobeelden van de buurt.

Antwerpen, donderdag 12 januari 2017

Jong Antwerps muzikaal talent gezocht voor op twintig achttien

Zes jonge Antwerpse bands maken kans om op het gratis stadsfestival 'twintig achttien' te spelen. Dat gebeurt op donderdag 16 februari op 'twintig achttien zkt.', een talentenjacht in jeugdcentrum Kavka. Jury en publiek kiezen ieders een winnaar. De jurywinnaar krijgt naast podiumplek ook studiotijd.

Antwerpen, maandag 18 april 2016

Slongs Dievanongs opent Antwerpse festivalzomer

Zaterdag 23 april zorgt het gratis festival twintig achttien voor muziek en sfeer in Antwerpen. Slongs Dievanongs, NoMoBS, Krema Kawa en jong talent spelen op de Konijnenwei. Naast de muziek is er ook een rommelmarkt, foodtrucks en animatie voor jong en oud.

Antwerpen, woensdag 6 januari 2016

Gezocht: jong muzikaal talent voor op de Konijnenwei

Jonge muziekartiesten uit Antwerpen krijgen podiumkansen op donderdag 11 februari op twintig achttien zkt. in jeugdcentrum Kavka. Zes bands tonen die avond het beste van zichzelf. Jury en publiek kiezen twee winnaars die op 'twintig achttien' mogen spelen. Dat gratis festival gaat op zaterdag 23 april door op de Konijnenwei in Antwerpen. Bovendien gaat de band die als eerste eindigt met studiotijd naar huis.

Antwerpen, maandag 20 april 2015

Iconisch gebouw vol met muziek, fiets, tweedehands en retro

Zaterdag 25 april organiseert Chiro Lore de vierde editie van twintig achttien, een gratis muziekfestival in Antwerpen. Jonge Antwerpse muzikanten en dj's krijgen podiumkansen op het binnenplein van Den Bell. Vroege vogels kunnen eerst genieten van een retrokoers, rommelmarkt en fototentoonstelling.

Antwerpen, woensdag 21 januari 2015

Jong Antwerps muzikaal talent gezocht

De organisatie van het festival twintig achttien organiseert een talentenjacht: twintig achttien zkt. Jonge muziekartiesten uit Antwerpen die zich melden mogen hun beste nummers spelen. Jury en publiek kiezen donderdag 26 februari een band uit die op twintig achttien mag optreden.

Antwerpen, woensdag 26 maart 2014

Chiro Lore organiseert het eerste festival op Den Bell ooit

De leiding van Chiro Lore stelt de derde editie van het gratis festival 'twintig achttien' voor. Op zaterdag 26 april 2014 wordt het binnenplein van Den Bell op het Antwerpse Zuid omgetoverd tot een muzikaal feest. Het is de allereerste keer dat op deze plek een festival plaats vindt, waarbij ze de buurt bijeen brengen en jongeren kennis laten maken met de jeugdbeweging Chiro.

Antwerpen, donderdag 18 april 2013

Tweede editie gratis festival twintig achttien in Antwerpen

De leiding van Chiro Lore stelt de tweede editie van het gratis festival 'twintig achttien' voor. Op zaterdag 27 april 2013 krijgt jong Antwerps muzikaal talent podiumkansen in de Antwerpse binnenstad. Hiermee brengen ze de buurt bijeen en laten ze jongeren kennis maken met de jeugdbeweging Chiro.

Antwerpen, donderdag 1 maart 2012

Eerste editie festival twintig achttien in Antwerpen-Zuid

Zaterdag 21 april 2012 organiseert Chiro Lore voor het eerst twintig achttien. Jong talent krijgt podiumkansen.

Meer informatie:

Privacyverklaring | Gebruiksvoorwaarden | Foto- en video-afspraken | Vrijwilligersstatuut